MXGP 2023 – O M.GUADAGNINI ΣΤΗΝ HUSQVARNA ΤΟ 2024

Όπως αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο μας οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP έχουν αρχίσει να κάνουν τις κινήσεις τους οι οποίες θα είναι αρκετές φέτος. Μια από αυτές, είναι και η “εσωτερική” μετακίνηση του Mattia Guadagnini από την GASGAS στην Husqvarna.

Η Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την απόκτηση του Mattia Guadagnini ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2024. Η υπογραφή υπογραμμίζει την πρόθεση αυτής της ομάδας να αγωνιστεί στην κατηγορία MXGP όταν η νέα σεζόν αρχίσει να ζωντανεύει.

Ο Guadagnini μπαίνει στην Nestaan ​​​​Husqvarna Factory Racing σε ηλικία είκοσι ενός ετών με μεγάλη εμπειρία. Σε τρεις περιπτώσεις κατείχε το κόκκινο φόντο στην MX2, κέρδισε Grand Prix στην ίδια κατηγορία και ανέβηκε στο βάθρο του MXGP! Η τροχιά στην οποία βρίσκεται το ‘101’ είναι προφανής – η Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing θα συνεργαστεί αρκετά στενά μαζί του για να ξεκλειδώσει ένα άλλο επίπεδο απόδοσης.

Αυτή η τελευταία υπογραφή ολοκληρώνει τη σύνθεση της ομάδας Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing, καθώς ο Mattia Guadagnini θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην κατηγορία MXGP. Ο Kay de Wolf και ο Lucas Coenen θα προσπαθήσουν για τον τίτλο της MX2 πάνω στα FC 250.

Mattia Guadagnini: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου με τη Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing – η δέσμευση από όλους στην ομάδα μου έδωσε τεράστια ώθηση. Είμαι εξίσου πρόθυμος να κάνω τη μετάβαση στο Βέλγιο. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο για να παλέψουμε για σταθερά βάθρα στην κατηγορία MXGP».

Rasmus Jorgensen (Nestaan ​​· Husqvarna Factory Racing Team Manager): “Είναι πολύ συναρπαστικό να προσθέτεις τον Mattia στην ομάδα. Συχνά παραβλέπεται πόσο νέος είναι και τι έχει επιτύχει στη σύντομη επαγγελματική του καριέρα μέχρι τώρα – θα είναι διασκεδαστικό να καλλιεργείς αυτό το ταλέντο. Έχουμε τρία από τα πιο λαμπερά αστέρια στην Ευρώπη κάτω από τη τέντα μας. Το 2024 δεν θα έρθει αρκετά σύντομα.”

Robert Jonas (Αντιπρόεδρος Off-Road Racing): “Είναι υπέροχο να υποστηρίζεις τη Nestaan ​​· Husqvarna Factory Racing καθώς προχωρούν στην MXGP με τον Mattia Guadagnini. Ο Guadagnini έχει δείξει εξαιρετικές δυνατότητες τα τελευταία χρόνια: Είμαι βέβαιος ότι ο Rasmus Jorgensen, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θα αποσπάσει τα περισσότερα από αυτόν και θα βάλει το FC 450 στο βάθρο αρκετά σύντομα.”

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...