ENDUROGP 2024 – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο L.LARRIEU ΜΕ RIEJU

Η Rieju ανακοίνωσε την υπογραφή του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή και νικητή του ISDE Loic Larrieu για να αγωνιστεί στη σειρά γαλλικών και EnduroGP». Ο πολυπρωταθλητής Γαλλίας, νικητής ISDE και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Loic Larrieu εντάχθηκε στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Ισπανό κατασκευαστή Rieju, για τη σεζόν 2024.

Ο Loic απουσίασε από το EnduroGP για μερικές σεζόν, ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2023 εκπροσωπώντας δυναμικά τη Γαλλία για άλλη μια φορά στο ISDE και διεκδικώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία World Trophy, ένα ατομικό σκρατς στο top 10 συν την τελική νίκη στην κατηγορία E3.

Σίγουρα βοήθησε να εμπνεύσει την Rieju να υπογράψει τον Loic ξανά στην κατηγορία E3 τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro όσο και στην εθνική του σειρά με το δίχρονο μοντέλο MR 300 PRO.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που μπαίνω στο εργοστάσιο Rieju.” λέει ο Loic. “Είναι μια νέα πρόκληση για μένα να συνεργαστώ ξανά με τον Rieju ως εργοστασιακός αναβάτης. Είμαι Γάλλος, αλλά το εργοστάσιο είναι κοντά στο σπίτι μου και είμαι σίγουρα θα κάνουμε καλή δουλειά μαζί. Δοκιμάζω ήδη το δίχρονο 300cc και μου αρέσε. Απλώς πρέπει να βρω κάποιες ρυθμίσεις για το στυλ οδήγησης μου και πάμε! Ευχαριστώ τον Rieju, τον Miquel και τον Andreu που με καλωσόρισαν και τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα περιπέτεια .»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ενσωμάτωση του Loïc Larrieu στην εργοστασιακή μας ομάδα RIEJU», δηλώνει ο Miquel Garcia, Team Manager. «Το να έχουμε έναν αναβάτη τόσο έμπειρο όσο ο Loic θα μας φέρει πολύ θετικά πράγματα, χάρη στην εμπειρία του ως αναβάτης παγκοσμίου πρωταθλήματος. “

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...