ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΧ JUNIOR 2024 – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ…ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Η Infront Moto Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Junior FIM 2024 θα διεξαχθεί στο Circuit Kamperweg Heerde στην Ολλανδία, στις 14 Ιουλίου 2024.

Ο χώρος είναι μια εξαιρετικά επαγγελματική και μόνιμη εγκατάσταση στο κέντρο της χώρας, περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια της πίστας MXGP στο Arnhem. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2008 πραγματοποιήθηκε στο Heerde, με τον Jeffrey Herlings να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 85cc. Ο αγώνας είναι μια “βιτρίνα” για τα μελλοντικά αστέρια του Motocross, με ιστορικούς νικητές όπως οι Tim Gajser, Jorge Prado, Maxime Renaux, Pauls Jonass και Jago Geerts. Είναι ένα εξαιρετικό σκαλοπάτι για την μετάβαση στον επαγγελματικό κόσμο του Motocross και εμπειρίας στον ανταγωνισμό όπως ένα Σαββατοκύριακο στο MXGP. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι από εργοστασιακές ομάδες που θα παρακολουθούν την πρόοδο των καλύτερων αναβατών επίσης!

Μετά από ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός στο TCS Racing Park κοντά στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία τον Ιούλιο του 2023, η μετάβαση στην κλασική πίστα άμμου δασών στο Heerde θα φέρει άλλη μια τεράστια είσοδο αναβατών για να αγωνιστούν στο μεγαλύτερο αποκλειστικό αγώνα Junior της σεζόν.

Η ρουμανική συνάντηση είδε τον Γάλλο ιπτάμενο Mathis Valin να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων στις τάξεις των 125cc και ο Patricks Cirulis από τη Λετονία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο 65cc. Ο Ολλανδός αναβάτης Dani Heitink, ο οποίος κέρδισε επίσης το Ολλανδικό Masters, ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων στην κατηγορία 85cc , και ανεβαίνει στην κατηγορία των 125cc για το 2024.

Το τοπικό κοινό θα προσπαθήσει να ενθαρρύνει την ομάδα του να πάει ένα καλύτερο από ό,τι στη Ρουμανία, όταν τερμάτισε δεύτερη λίγο πίσω από τη νικήτρια ομάδα της Ιταλίας. Η ομάδα της Γαλλίας ήταν 3η μπροστά από τις ΗΠΑ και τη Λετονία το 2023, οπότε υπάρχει μια πραγματική ατμόσφαιρα διεθνούς Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σε αυτό το απίστευτο γεγονός, και με την ένθερμη τοπική υποστήριξη υπόσχεται να είναι ένα εκπληκτικό σαββατοκύριακο δράσης!

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...