ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΤΜ SX-F 250/450 FACTORY EDITION 2024

H KTM παρουσίασε τα νέα motocross μοντέλα της Factory Edition για το 2024 ή 2024,5 αν προτιμάτε, παρουσιάζοντας αυτή την χρονιά, νέο εξοπλισμό και τεχνολογίες. Στα Highlights, το τελικό της Akrapovic, το Connectivity Unit με σένσορα και στην ανάρτηση(!) και το νέο ελαστικότερο πλαίσιο.

Το μεγάλο νέο για τις motocross μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ είναι ότι επιστρέφει το Connectivity Unit ανανεωμένο και αναβαθμισμένο, στα Factory Edition μοντέλα της εταιρείας που μόλις παρουσιάστηκαν! Μέσα από το νέο λογισμικό και σε συνεργασία με την Litpro, εκτός από τα δεδομένα της μοτοσυκλέτας ο αναβάτης θα έχει και δεδομένα από την οδήγηση του, με χάρτες της διαδρομής ανα γύρο με την δυνατότητα να μπορεί να συγκρίνει τις γραμμές του σε κάθε πέρασμα. Από το προηγούμενο CU είχαμε δει την εφαρμογή ρύθμισης στις αναρτήσεις χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένη δυνατότητα. Τώρα όμως βλέπουμε ανακοινωμένο ένα σένσορα, τον οποίο βλέπουμε στο καλάμι με αέρα του πιρουνιού, που λαμβάνει δεδομένα από την λειτουργία του και από ότι καταλαβαίνουμε το CU πρόγραμμα μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες ενέργειες σύμφωνα με την οδήγηση του αναβάτη. H άλλη σημαντική διαφοροποίηση που ανακοινώνεται είναι το νέο πλαίσιο. Μετά τα προβλήματα του τελευταίου πλαισίου που κοσμεί τα SX μοντέλα, η ΚΤΜ αποφάσησε να τα κάνει πιο εύκαμπτα, τουλάχιστον τα Factory Edition, αν και νομίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και τα παραγωγής του 2025. Στα υπόλοιπα, το τελικό της Akrapovic, η factory ποδιά κινητήρα και το προστατευτικό του δισκόφρενου, όπως και οι CNC τιμονόπλακες συνθέτουν μια πραγματική ποιοτική Factory Edition αναφορά στα motocross μοντέλα της ΚΤΜ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΔΤ της ΚΤΜ.

Η RED BULL KTM FACTORY RACING TEAM θα ​​αποδεκατίσει σύντομα τις πύλες εκκίνησης και τα χρονόμετρα για την επερχόμενη σεζόν AMA Supercross χάρη στη νέα 2024 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION και την επιστροφή του 2024 KTM 250 SX-F FACTORY. Πάρτε τώρα στα χέρια σας την πιο πρόσφατη έκδοση της μοτοσυκλέτας που ξεδηπλώνει τη δράση στην πίστα και τα όρια μεταξύ εργοστασιακού και παραγωγικού εξοπλισμού.

Η ιδέα της KTM SX-F FACTORY EDITION παραμένει η ίδια: μια εξαιρετικά εξελιγμένη και τροποποιημένη προδιαγραφή του τρέχοντος μοντέλου παραγωγής με προσανατολισμό σε αναβαθμίσεις που έχουν δοκιμαστεί και επιλεγεί μέσω της χρήσης στον ανταγωνισμό.

Η KTM γνωρίζει ότι το READY TO RACE είναι κάτι περισσότερο από νούμερα και από το dyno ή τους χρόνους γύρου. Τα μοντέλα KTM SX-F FACTORY EDITION έχουν έντονο στυλ, και γι’ αυτό είναι σημαντική η αισθητική. Για παράδειγμα, ένα KTM SX-F FACTORY EDITION μπορεί πάντα να εντοπιστεί εύκολα χάρη στο πορτοκαλί πλαίσιο, που συνήθως προορίζεται μόνο για τα εργοστασιακά μηχανήματα μας. Τι επιφυλάσσουν τα νέα KTM 450 SX-F FACTORY EDITION και KTM 250 SX-F FACTORY EDITION; Πρώτα από όλα, μην παραμελείτε το πολύ ιδιαίτερο πλαίσιο. Αυτή η φιλοσοφία παραμένει ισχυρή καθώς η RED BULL KTM FACTORY RACING συνεχίζει να κερδίζει αγώνες και να σημειώνει ρεκόρ στα υψηλότερα επίπεδα. Έχοντας αυτό κατά νου, το πλαίσιο FACTORY EDITION 2024 προσφέρει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ελαστικότητας για βελτιωμένα στροφές και άνεση. Επιπλέον αλλαγές και για τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν CNC τιμονόπλακες με ανοδιωμένο πορτοκαλί και με σινεμπλόκ από καουτσούκ. Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, διαθέτουν ρυθμισμένη ακαμψία του στελέχους του τιμονιού, τέλεια ευθυγράμμιση των σωλήνων του πιρουνιού και ακριβή γεωμετρία για εξασφάλιση υψηλής απόκρισης και ομαλή δράση του πιρουνιού – για να μην αναφέρουμε ακλόνητη σταθερότητα κατά τη φόρτιση.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad είναι μια σημαντική νέα προσθήκη. Αυτό το σύστημα δύο μερών είναι τοποθετημένο ανάμεσα στο δεξί καλάμι του πιρουνιού (που προστατεύεται από το number plate) και το στοιχείο GPS στο επανασχεδιασμένο μπροστινό φτερό. Το ‘CUO’ προσφέρει πληθώρα από εύκολα προσαρμόσιμες επιλογές για τη συμπεριφορά του κινητήρα και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μια επίσημη συνεργασία με το LitPro θα δώσει τη δυνατότητα στους αναβάτες να εξετάσουν τις γραμμές, την ταχύτητα, τις ταχύτητες και πολλές άλλες πληροφορίες για να κάνουν τους χρόνους του γύρου τους να φτάσουν στο απόλυτο.

Η αίσθηση και η λειτουργία βελτιώνονται ακόμη περισσότερο από άλλες προδιαγραφές των FACTORY EDITION KTM SX-F 2024. Η πλήρως ρυθμιζόμενη και χωρίς εργαλεία ανάρτηση WP σάς επιτρέπει να υπολογίζετε τα 310 mm διαδρομής μπροστινό πιρούνι WP XACT τύπου αέρα 48 mm με επανασχεδιασμένους δακτυλίους προστασίας. Η συσκευή WP FACTORY START DEVICE θα σας βοηθήσει με αυτές τις κρίσιμες λήψεις. Το αμορτισέρ έχει νέες στεγανοποιήσεις σύνδεσης χαμηλής τριβής και οι ρυθμίσεις σύνδεσης 2024 KTM SX-F FACTORY EDITION έχουν τροποποιηθεί για βέλτιστη εξοικονόμηση βάρους και ακαμψία. Η βίδα συγκράτησης είναι μικρότερη και ελαφρύτερο, μεταφέρθηκε απευθείας από την επιτυχημένη χρήση στην RED BULL KTM FACTORY RACING TEAM. Η απόδοση του κινητήρα των μοντέλων 2024 KTM SX-F FACTORY EDITION ενισχύεται περαιτέρω από ένα τελικό εξάτμισης τιτανίου Akrapovic που μειώνει το βάρος και βελτιώνει την ισχύ, ενώ η μονάδα αναπνέει καλύτερα με νέο κάλυμμα εισαγωγής αέρα και λευκό διάτρητο καπάκι αεραγωγού (μαύρο για το 250) για το φίλτρο Twin Air.

Το βάθος είναι στις λεπτομέρειες και για τα δύο μοντέλα. Τα νέα καλύμματα ψυγείου οδηγούν σε βελτιωμένη ψύξη και μια νέα βάση ρεζερβουάρ παρέχει καλύτερη επαφή με το πλαίσιο. Τα πορτοκαλί προστατευτικά πλαισίου FACTORY ενισχύουν την πρόσφυση ενώ η ποδιά κινητήρα FACTORY με 4 βίδες και το κάλυμμα συμπλέκτη HINSON προστατεύουν τον κινητήρα. Οι μαλακές, γκρι λαβές ODI φαίνονται τόσο καλές όσο λειτουργούν, ενώ άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν σετ τροχών DID (πιο ανθεκτικοί στα γρήγορα άλματα), μια χρυσή αλυσίδα και ελαστικά Dunlop GEOMAX MX34. Νέο είναι επίσης το πιο άκαμπτο και από σκληρότερο υλικό το πεντάλ του πίσω φρένου που θα τραβήξει την πλήρη ισχύ των συστημάτων Brembo. Η δύναμη πέδησης ενισχύεται από τον πλωτό μπροστινό δίσκο φρένου 260 mm και το προστατευτικό φρένου FACTORY ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Οι άλλοι αναβάτες δεν θα μπερδέψουν αυτές τις μοτοσυκλέτες χάρη στο αντιολισθητικό κάθισμα FACTORY, το πορτοκαλί πίσω γρανάζι και τα αξεπέραστα σετ χρωμάτων και γραφικών αυτοκόλλητα της RED BULL KTM FACTORY RACING TEAM. Το 2024 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION έχει επιλογές γραφικών από τις μοτοσυκλέτες των αναβατών της ομάδας Chase Sexton #4 και Aaron Plessinger #7 της επόμενης σεζόν. Ως κυρίαρχος πρωταθλητής για το 2024, ο Sexton θα κρατήσει το #1 στη μοτοσυκλέτα του για το AMA Supercross.

Τα KTM 450 SX-F FACTORY EDITION και KTM 250 SX-F FACTORY EDITION 2024 περιλαμβάνουν:

– 2024 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΒΑΦΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

– ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 2Κ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

– ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΩΝ

– ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΤΕΡΟ GPS OFF ROAD

– ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ OFF ROAD

– ΛΕΥΚΟ (450) Ή ΜΑΥΡΟ (250) ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟΥ AIRBOX ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

– ΜΑΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

– ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ & XACT AER FORK ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ OFF ROAD

– RED BULL KTM FACTORY RACING GRAPHICS ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ #4 ΚΑΙ #7 ΓΙΑ CHASE SEXTON Η ΑARON PLESSINGER ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ KTM 450 SX-F FACTORY

– ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΣΕΛΑΣ

– ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CNC ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΕΣ

– ΔΙΣΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΠΛΕΥΣΤΟΣ

– ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΦΡΕΝΟΥ

– ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΟΔΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

– ΓΚΡΙ, SOFT ODI GRIPS

– ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΕΤ ΤΡΟΧΟΥ

– ΕΛΑΣΤΙΚΑ DUNLOP GEOMAX MX34

– ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ

– WP ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

– ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

– AKRAPOVIC SLIP-ON ΕΞΑΤΜΙΣΗ

– ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ HINSON

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!