ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SHERCO HELLAS TO 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – H Sherco Hellas έχει την χαρά να πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων το 2023 στο ελληνικό enduro, έναν στο Πανελλήνιο θεσμό και τρεις στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της εταιρείας στην χώρα μας.

Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν μετά από σκληρή δουλειά των αθλητών που εμπιστεύτηκαν τις μοτοσυκλέτες μας για να διεκδικήσουν τους φετινούς τίτλους των κατηγοριών τους, αλλά και της συνέπειας της Sherco Hellas όλα αυτά τα χρόνια, που βρίσκετε πάντα στο πλευρό του ελληνικού enduro σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε αγώνα. Για να κερδίσεις ένα τίτλο, μια διάκριση, πρέπει πρωτίστως να είσαι εκεί, και η Sherco Hellas στήριξε και στηρίζει τους ελληνικούς αγώνες με κίνητρο τους ίδιους τους αγώνες και όχι την νίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια, ήρθαν στην Sherco Hellas ανέλπιστα αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας αυτό που πιστεύαμε και ξέραμε για την εταιρεία και τις μοτοσυκλέτες της, ότι μπορούν να κερδίσουν. Από τις περσινές πρώτες νίκες στο Πανελλήνιο με τον Παναγιώτη Κουζή σε Γενική και Ε2, φτάσαμε σήμερα να μοιραζόμαστε την χαρά του Γιώργου Πισιμάνη(SEF 300) στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ε2, στην κατά γενική ομολογία πιο δύσκολη και πιο απρόβλεπτη κατηγορία του φετινού θεσμού. Η εμπιστοσύνη του Γιώργου στις μοτοσυκλέτες μας και στην συνέπεια της Sherco Hellas, αποδείχτηκε το κλειδί της επιτυχίας.

Οι φετινές επιτυχίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο Κύπελλο Enduro Νοτίου Ελλάδος η Sherco Hellas είχε το προνόμιο να δει πρωταθλητές στις κατηγορίες νέων αθλητών αλλά και των πρεσβύτερων, επιβεβαιώνοντας ότι οι μοτοσυκλέτες της Sherco μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα επίπεδα των αναβατών. Στην κατηγορία Veteran ο Στράτος Μυρογιάννης(SEF 450) ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος ενώ στην εφηβική κατηγορία Junior Sprint ο ταχύτατος Κωνσταντίνος Ρούσσης(SEF 300) κατέκτησε τον τίτλο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στα πρώτα του βήματα στο αγωνιστικό enduro, ο Νίκος Αναστασόπουλος(SE 250) κατέκτησε τον τίτλο της κατηγορίας CN βάζοντας γερές βάσεις για την συνέχεια.

Ιωάννης Πολυχρόνης Team Manager: “Είναι πραγματικά εκπληκτικό να παρακολουθείς από κοντά την προσπάθεια και τον ζήλο όλων αυτών των αναβατών που μας εμπιστεύτηκαν για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Είναι επίσης μεγάλη τιμή για εμάς, να μοιραζόμαστε αυτή την απόλυτη ολοκλήρωση βρισκόμενοι στο πλευρό των πρωταθλητών της φετινής χρονιάς. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή που φέραμε τις μοτοσυκλέτες της Sherco στην Ελλάδα για τις δυνατότητες τους και τώρα είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε και στην χώρα μας, η εταιρεία να παίρνει τίτλους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές και αγωνιζόμενους των φετινών αγώνων και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την προσπάθεια σε όλη την ομάδα.”

Ερρίκος Μαντούκας Αρχιμηχανικός: “Πιστεύω ότι το κομβικό σημείο για την φετινή επιτυχία ήρθε μετά από τις νίκες με τον Παναγιώτη Κουζή την περσινή χρονιά. Ξέραμε για τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών μας και την σκληρή δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζοντας κάθε αναβάτη μας ως διεκδικητή τίτλου. Η περσινή χρονιά αφαίρεσε κάθε αμφιβολία ή δεύτερη σκέψη που μπορεί να είχαμε και μας έδωσε ενέργεια να συνεχίσουμε τον δρόμο που είχαμε χαράξει. Το γεγονός ότι ο φετινός πανελλήνιος τίτλος της Ε2 κρίθηκε κυρίως από την αξιοπιστία των μοτοσυκλετών μας και της δουλειάς που κάνουμε, μου δίνει την αυτοπεποίθηση για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις στο μέλλον”

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....