Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ STARK VARG ΣΤΟ MOTOCROSS ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Μπορεί στην FIM ακόμα να μην υπάρχουν κανονισμοί που επιτρέπουν την συμμετοχή του motocross της Stark Varg να αγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες όμως η Αυστραλία(μετά την Αγγλία) πέρασε νέο κανονισμό, που επιτρέπει στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο να συμμετάσχει στο Εθνικό της πρωτάθλημα.

Η ιδιαιτερότητα του Stark Varg είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες καθώς η απόδοση της ισχύς του μπορεί να μειωθεί και να αυξηθεί μέσω μιας εφαρμογής. Στον κανονισμό της Oμοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της Αυστραλίας που ακολουθεί, βλέπουμε αναλυτικά πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

Διαδικασίες κλειδώματος ισχύος και επιβεβαίωσης για το Stark Varg για να αγωνιστεί σε MX1 / MX2 ή ισοδύναμες κατηγορίες.

  • ΜΧ
  • Dirt Track, Track & Flat Track.
  • Supermoto
  • Enduro (συμπεριλαμβανομένου του Hard & Super)

Ισοδύναμο κατηγορίας MX2 – μέγιστη ισχύς έως 48hp/36kw.
Ισοδύναμο κατηγορίας MX1 – μέγιστη ισχύς έως 60hp/45kw.
Ισοδύναμο κατηγορίας E3 & Open (All Powers) – μέγιστη ισχύς έως 80hp/60kw.

Το Stark VARG έχει 5 λειτουργίες, διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και προσαρμόσιμο υπό κανονικές συνθήκες.

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να επιβεβαιώσετε τη ρύθμιση ισχύος στο Stark Varg, Πριν & Μετά τον αγώνα.

Επιβεβαίωση ρύθμισης ισχύος πριν από τον αγώνα:

Μέθοδος:
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Race Mode στο Dash of the Stark Varg.
Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Race Mode, θα είναι ενεργή μόνο μία λειτουργία, η κατηγορία που έχει ο αναβάτης επιλεγμένο για είσοδο.
Οι μηχανές Stark έχουν ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε έναν τεχνικό υπάλληλο να “κλειδώσει” το μηχάνημα σε ένα μια λειτουργία με ισχύς εξόδου για μια καθορισμένη χρονική διάρκεια. Αυτό δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να παρακαμφθεί κατά τη διάρκεια της προκαθορισμένη περίοδος “lock-out”

Όταν παρουσιαστεί για τεχνικό έλεγχο, το μηχάνημα θα είναι κλειδωμένο σε “Race Mode” στη μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύ για την κατηγορία στην οποία βρίσκεται που συμμετέχει, από τον τεχνικό τεχνικό ή τεχνικό υπάλληλο.Αυτό θα οριστεί για τη διάρκεια του. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος επαλήθευσης ισχύος εξόδου μόνο εάν κλειδωμένο από τον τεχνικό τεχνικό ή τεχνικούς υπαλλήλους.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό:

  1. Κατά τη διάρκεια των τεχνικών ελέγχων, η ομάδα/αναβάτης πρέπει να παρουσιάσει τη μοτοσυκλέτα με το τηλέφωνό της, (εικ. 1/Δεν είναι υποχρεωτικό να οδηγείτε με το τηλέφωνο.)
  2. Ο διορισμένος τεχνικός υπάλληλος στη συνέχεια θα ενεργοποιήσει τη “Λειτουργία αγώνα” στην εφαρμογή Stark στο τηλέφωνο της μοτοσυκλέτας(εικ. 2).
  3. Το “Race Mode” (εικ. 2) θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το “χρόνο κλειδώματος” (μπορείτε να επιλέξετε από 24 έως 72 ώρες) και το “όριο ισχύος” (σε ch/kW) που πρέπει να εφαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα.
  4. Μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η “Λειτουργία αγώνα” οι «καμπύλες ισχύος» κάτω από το όριο ισχύος φορτωθούν στη μοτοσυκλέτα.
  5. Για να επιβεβαιώσετε ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στην πραγματικότητα σε “Race Mode”, θα εμφανιστεί ένα LED στο τιμόνι αναβοσβήνει 10 φορές σε ένα συγκεκριμένο χρώμα (εικ. 3.1 & 3.2).

Για την MX1 Class Equivalent 60hp Μωβ LED στο διακόπτη Block θα αναβοσβήνει. Για την MX2 Class Equivalent 48hp ανοιχτό μπλε LED στο Switch Block θα αναβοσβήνει(εικ. 3.1/3.2).

  1. Υπάρχει επίσης ένα αρχείο καταγραφής αγώνα (μαύρο κουτί) διαθέσιμο στην εφαρμογή που θα δείχνει όλη τη χρήση ενέργειας κατά τη διάρκεια της “Λειτουργίας αγώνα” ή της καθορισμένης περιόδου 24 έως 72 ωρών. Αυτό το αρχείο καταγραφής μπορεί να ληφθεί πριν και μετά τον αγώνα.
  2. Δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψετε το καθορισμένο όριο ισχύος (όπως αλλαγή κινητήρα σε βενζίνη μοτοσικλέτα) εκτός εάν ο πυρήνας των ηλεκτρονικών είναι σε κίνδυνο.
  3. Το όριο ισχύος εξαφανίζεται όταν λήξει ο «χρόνος κλειδώματος» και η μοτοσυκλέτα μπορεί να χρησιμοποιείται κανονικά.

Επιβεβαίωση της μέγιστης χρησιμοποιούμενης ισχύος μετά τον αγώνα:

Μέθοδος:
Υπάρχουν δεδομένα διαχείρισης ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιβεβαίωση της μέγιστης ισχύος που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μιας Εκδήλωσης.

1 – Ανοίξτε την εφαρμογή Stark στο τηλέφωνο του μηχανήματος και μεταβείτε στα STATS
2 – IN STATS πηγαίνετε στο RIDES
3 – Επιλέξτε το Last RIDE ή την Ημερομηνία και την Ώρα που αντιστοιχεί στον Αγώνα που χρειάζεται επαλήθευση.
4 – Μόλις επιλεγεί το RIDE, κάντε κύλιση μέχρι το Power/ HP Usage. Εδώ μπορείτε δείτε τη μέγιστη ισχύ που χρησιμοποιείται σε αυτή τη διαδρομή ή συνεδρία. (εικ. 4).

Οδηγίες για τον τρόπο ενεργοποίησης του “Race Mode”

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Racing, μόνο μία λειτουργία θα είναι ενεργή στην κατηγορία/τάξη in που έχει δεσμεύσει ο αναβάτης. Αυτό δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να παρακαμφθεί κατά τη διάρκεια της προκαθορισμένης περιόδου “lock-out”.
Όταν παρουσιάζεται για τεχνικό έλεγχο, το το μηχάνημα πρέπει να είναι κλειδωμένο σε “Racing Mode” στη μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύς για την κατηγορία μέσαμστην οποία συμμετέχει, από τεχνικό υπάλληλο.

Ρυθμίσεις και Ενεργοποίηση – Ροή:

Εκκίνηση εφαρμογής και ενεργή λειτουργία αγώνα:
Αυτό θα οριστεί για τη διάρκεια του συμβάντος στο οποίο έχει εισαχθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος επαλήθευσης ισχύος εξόδου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Όταν η “Λειτουργία Racing” είναι ενεργοποιημένη, μόνο η “καμπύλη ισχύος” κάτω από το όριο ισχύος θα είναι φορτωμένο στη μοτοσυκλέτα.
Το όριο ισχύος εξαφανίζεται όταν λήξει ο «χρόνος κλειδώματος» και η μοτοσυκλέτα μπορεί να
χρησιμοποιείται κανονικά.
Η κατάσταση της κατάστασης κλειδώματος του VARG μπορεί να προβληθεί ανά πάσα στιγμή στην απεικόνιση του VARG.

Εκκίνηση εφαρμογής και Λειτουργία Racing Ενεργή: Ροή

Προβολή APP: Χιλιομετρητής

Οδηγίες για τον τρόπο προβολής “Δεδομένα διαχείρισης ενέργειας”
1 – Ανοίξτε την εφαρμογή Stark και πηγαίνετε στο STATS

2 – IN STATS πηγαίνετε στο RIDES. Επιλέξτε Τελευταία RIDES ή Ημερομηνία και ώρα που αντιστοιχεί στον αγώνα που χρειάζεται επαλήθευση

3 – Μόλις επιλέξετε το RIDE, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Power/ HP Usage

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...