AMA SX 2024 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TROY LEE DESIGNS/RED BULL GASGAS 2024

Η GASGAS ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Troy Lee Designs για τρία χρόνια
Η Factory team κάνει το ντεμπούτο της σειράς SMX 2024 με τους Barcia, Brown και DiFrancesco. Όταν πρόκειται να είναι η ζωή του πάρτι, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από την ομάδα Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing!

Έρχεται καυτή για το 2024 με μια σειρά κορυφαίων αναβατών σε 450 και 250 αναβατών, η φετινή ομάδα είναι πλήρης με τον Max Lee ως Team Manager για δεύτερη χρονιά. Προσθέτοντας στυλ και λάμψη στην αισθητική της ομάδας, η GASGAS είναι περήφανη που συνεχίζει την επιτυχημένη σχέση μας με την Troy Lee Designs (TLD) για άλλα τρία χρόνια. Ως μακροχρόνιος συνεργάτης του ομίλου KTM οι προσπάθειές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της TLD ήταν η ιδρυτική δύναμη της εισόδου της GASGAS Factory Racing στους αγώνες SX/MX των ΗΠΑ και δεν θα μπορούσε η εταιρεία να είναι πιο περήφανη για το πού βρίσκεται η ομάδα μετά από τρεις σεζόν μαζί.

Ιδιοκτήτης Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing, Troy Lee: “Αισθάνομαι εξαιρετικά προνομιούχος που συνεχίζω τη συνεργασία μας με την GASGAS για την αγωνιστική μας ομάδα. Η GASGAS γίνεται πιο τεχνικά προηγμένη από ποτέ, όχι μόνο στον χώρο της μοτοσυκλέτας αλλά με ποδήλατα επίσης, που ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα να συνεργαστώ και στα δύο. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με τον Stefan Pierer και ολόκληρο τον Όμιλο KTM για τις εργοστασιακές του προσπάθειες. Είμαι ενθουσιασμένος να πάω σε αγώνες με την πιο cool ομάδα με τις πιο cool μοτοσυκλέτες πάμε δυνατά το 2024!»

Team Manager Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing, Max Lee: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την αγωνιστική σεζόν 2024. Έχουμε έναν νέο αναβάτη 250 που μπήκε στο γκρουπ και είμαστε ήδη σε πλήρη εξέλιξη για το Α1. Χαίρομαι που δουλεύω με αυτά τα παιδιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους από την GASGAS και την Troy Lee Designs για την υποστήριξη και το σχέδιο να έχουμε μια εξαιρετική χρονιά με αυτήν την ομάδα. Έχουμε πολλά θετικά να πάρουμε από τη ’23 σεζόν και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτή την περίοδο προετοιμασίας και να παλεύουμε για νίκες στους αγώνες τον Ιανουάριο!».

Στην κορυφαία κατηγορία, ο Justin Barcia επιστρέφει στη δράση για το ’24 με το MC 450F Factory Edition. Ο Barcia κέρδισε έξι τερματισμούς στο βάθρο στην καμπάνια του ’23 στα 450SX, ένας από τους οποίους ήταν μια νίκη στο East Rutherford του Νιου Τζέρσεϊ και διψάει για περισσότερα Πιο πρόσφατα, στην αποκατάσταση από χειρουργική επέμβαση στην κλείδα, ο Barcia αφιερώνει χρόνο για να θεραπεύσει σωστά το τραύμα του, ώστε να μπορεί να βγει δυνατός όταν πέσει η μπάρα για την Α1 τον Ιανουάριο.

Barcia, Κατηγορία 450cc:
“Πάντα ανυπομονώ για αυτά τα ομαδικά γεγονότα, το πλήρωμα βρίσκει πάντα μια καλή τοποθεσία και διασκεδάζουμε πολύ και κάνουμε παρέα με την ομάδα. Πηγαίνοντας στο ’24, είμαι ενισχυμένος! Είχα κάποια σημάδια λάμψης το ’23 στο SX, αλλά δυστυχώς, είχα λίγη σκληρή τύχη. Απλώς ανυπομονώ να βελτιώσω όλα τα πράγματα που δούλεψα το ’23 που δεν μπόρεσα να τα δείξω πλήρως όλα αυτά που είχα συγκεντρώσει νωρίτερα. Προφανώς, η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή, η ομάδα είναι πολύ καλή και ανυπομονώ να έχω μια πραγματικά διασκεδαστική σεζόν με την οικογένειά μου, φυσικά, παρακολουθώντας τον γιο μου να μεγαλώνει αλλά πηγαίνοντας και εκεί έξω και παλεύοντας για αυτές τις νίκες και το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ!»

Ως μακροχρόνιος αθλητής της TLD και αρχικό μέλος της ομάδας GASGAS Factory, ο Pierce Brown επέστρεψε για την τέταρτη σεζόν του στο MC 250F Factory Edition. Ο Brown τελείωσε τη σεζόν SX με τρεις κορυφαίους τερματισμούς στην πεντάδα στη Δυτική ακτή, αλλά η κακή τύχη τον κράτησε μακριά το βάθρο και εκτός για το πρώτο μισό της motocross σεζόν. Για το ’24, ο Brown νιώθει φρέσκος και έτοιμος να πατήσει το γκάζι!

Pierce Brown, Κατηγορία 250cc:
“Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν του 2024! Αισθάνθηκα πολύ καλά με τη μοτοσυκλέτα και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποκτήσω κάποια λύτρωση στις σεζόν supercross και motocross.”

Ο νεοσύλλεκτος της ομάδας, ο Ryder DiFrancesco, βρίσκεται σε εξέλιξη με την προετοιμασία του πριν από τη σεζόν με τη νέα του MC 250F Factory Edition, καθώς περιμένει με ανυπομονησία την “rookie’ καμπάνια του στα 250SX με μια ολοκαίνουργια ομάδα. Σε ηλικία 18 ετών, ο Ryder D είναι έτοιμος να αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ryder DiFrancesco, τμήμα 250cc:
“Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στους αγώνες το 2024 με μια ολοκαίνουργια εμφάνιση! Πάντα ήθελα να αγωνιστώ με την Troy από τότε που πήγα στον πρώτο μου αγώνα Supercross και διασκεδάζω τόσο πολύ με την ομάδα και μαθαίνω την νέα μοτοσυκλέτα.”

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...