AMA MX/SX 2024 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HEP MOTORSPORTS SUZUKI

Η Suzuki Motor USA, LLC (Suzuki) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους αναβάτες της για την επερχόμενη σεζόν Supermotocross 2024. Οι ομάδες της HEP Motorsports επιστρέφουν για να εκπροσωπήσουν τη Suzuki με ισχυρό ταλέντο που επιστρέφει μαζί με υποσχόμενους αναβάτες. Για το 2024, η HEP Motorsports επιστρέφει με δύο ομάδες κάτω από τον θόλο της HEP την Progressive Insurance ECSTAR Suzuki και την Twisted Tea Suzuki.

Η ομάδα της Progressive Insurance ECSTAR Suzuki 2024 περιλαμβάνει τον εκλεκτό αναβάτη Ken Roczen (94) που αγωνίζεται στο δοκιμασμένο Suzuki RM-Z450. Ο Roczen είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν το 2023 στην επιστροφή του στη Suzuki. Κέρδισε μια συναισθηματική νίκη στο Indy Supercross και κατέλαβε αρκετά βάθρα ολοκληρώνοντας το 2023. Το έξυπνο, τεχνικό στυλ οδήγησης και οι καλές επιδόσεις του Roczen οδήγησαν σε μια ισχυρή δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Supermotocross 2023 και ισοφάρισαν στην τρίτη θέση στη σεζόν Supercross 2023. Ο Roczen στέφθηκε επίσης νικητής της κατηγορίας MXGP στο το MX of Nations στη Γαλλία και έκλεισε τη σεζόν ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supercross του 2023. «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω για το 2024 με την Progressive Insurance ECSTAR Suzuki Team. Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική βάση και ανυπομονώ να συνεχίσω να προσπαθώ και ανέβασε τη Suzuki μας στο βάθρο. Η ομάδα και εγώ έχουμε πολύ κίνητρο!», είπε ο Roczen.

Το Twisted Tea Suzuki της HEP Motorsports υποστηριζόμενη από την Progressive Insurance συνεχίζεται το 2024 με βετεράνους αναβάτες, τον αγαπημένο του κοινού Kyle Chisholm (11) από το Clearwater, FL και τον καθιερωμένο επαγγελματία Shane McElrath (12) που κατάγεται από το Canton, NC. Το 2023, ο Chisholm έφερε ισχυρό ανταγωνισμό και εμπειρία στησίματος αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην ομάδα HEP ενώ επίσης έφτασε στη 17η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermotocross 2023. Ο Chisholm είχε σταθερούς τερματισμούς σε όλους του αγώνες supercross και motocross της σεζόν. Οι δεξιότητές του στις δοκιμές και ανάπτυξης της μοτοσυκλέτας ήταν ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία της ομάδας HEP το 2023. Με το εκτεταμένο υπόβαθρο του Chisholm τόσο στο SX όσο και στο MX, η δουλειά του Chisholm στα παρασκήνια και οι ιδέες θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνεχή πρόοδο της ομάδας HEP.

“Ανυπομονώ για τη σεζόν του 2024 με την ομάδα. Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά μου με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με όλη την πρόοδο που σημειώθηκε το 2023 με το RM-Z450 και με την ομάδα συνολικά. Όλοι δούλεψαν υπέροχα μαζί, και προσπαθούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι το 2024. Η ομάδα εργάζεται εξαιρετικά σκληρά και έχουμε μια τόσο καλή αρχή, νιώθω ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ανυπομονώ για το σεζόν για την διασκέδαση και για περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα», δήλωσε ο Chisholm.

Μαζί με τον Chisholm, η ομάδα θα έχει και τον Shane McElrath που επιστρέφει για το 2024 και ενισχύει περαιτέρω την προσπάθεια της ομάδας στα 450 για να ηγηθεί του RM Army. Ο McElrath, δύο φορές δεύτερος στο πρωτάθλημα της σειράς 250 West, αναμένει να κάνει σοβαρά βήματα το 2024.

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω με την Twisted Tea Progressive Suzuki Team για ολόκληρη τη σεζόν του 2024 και ανυπομονώ να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να χτίζω όλα όσα έμαθα την περασμένη σεζόν. Είναι μια δυνατή ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα ανθρώπων με πολλή εμπειρία· έτσι ψάχνω να εφαρμόσω τον πλούτο των γνώσεών τους φέτος. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει πολλά για μένα και ανυπομονώ να πάω σε αγώνες. Θα σας δούμε όλους στο Anaheim!” είπε ο McElrath.

Η αρχή της ομάδας Pipes Motorsports Group, ο Dustin Pipes απηχεί τον ενθουσιασμό των αναβατών του για την επερχόμενη σεζόν. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη σεζόν 2024. Η ομάδα εργάζεται εξαιρετικά σκληρά στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και είμαστε αισιόδοξοι για να δούμε πώς θα πληρώσει off. Έχουμε ένα υπέροχο γκρουπ που επιστρέφει με τον Ken, τον Shane και τον Kyle, όπου ελπίζουμε να οικοδομήσουμε τη συνέχεια που επιτεύχθηκε την περασμένη σεζόν. Όλοι οι αθλητές μας εκπροσωπούν την ομάδα με τα υψηλότερα πρότυπα, και δεν θα μπορούσα να ζητήσω μια καλύτερη ομάδα παιδιά για να αγωνιστώ μαζί τους», σχολίασε ο Πάιπς.

Ο σεβαστός αρχηγός Larry Brooks θα συνεχίσει ως διευθυντής της ομάδας της HEP και προσδοκά συνεχόμενα δυνατά αποτελέσματα και από τις δύο ομάδες. «Είμαστε ανυπόμονοι για αυτήν την επερχόμενη σεζόν και έχουμε κίνητρο για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά! Δουλέψαμε σκληρά την περίοδο της προετοιμασίας για να μπούμε στο Anaheim 1 έτοιμοι για αγώνες. Είναι υπέροχο που ο Ken, ο Kyle και ο Shane επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν. Κάναμε μεγάλη πρόοδο το 2023. Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το 2024. Ο Ken έρχεται από μια υπέροχη περίοδο προετοιμασίας, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross. Ο Kyle και ο Shane είχαν και οι δύο δυνατές εμφανίσεις. Πολλή δουλειά πηγαίνει στους αγώνες. Ανυπομονώ να την δω σε εφαρμογή στις 6 Ιανουαρίου στο Angel Stadium!» δήλωσε ο Brooks.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...