ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ GASGAS FACTΟRY EDITION 2024

Οι εργοστασιακές εκδόσεις 2024 GASGAS MC 250F και MC 450F είναι πλέον εξοπλισμένες με ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία, ανεβάζοντας την εμπειρία οδήγησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μια πρωτοποριακή μονάδα συνδεσιμότητας με αισθητήρα GPS και στα δύο μοντέλα μπορούν να συνδυαστούν με ένα smartphone και την εφαρμογή GASGAS+ , επιτρέποντας στους αναβάτες να εξατομικεύουν εύκολα την απόδοση του κινητήρα και πολλά άλλα! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Καθώς οι Factory Editions εξελίσσονται κάθε χρόνο, τα μοντέλα του 2024 διαθέτουν πολλά νέα ανταλλακτικά και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για να κάνουν την απόδοση και την οδηγική τους ικανότητα καλύτερη από ποτέ!

Η GASGAS αποκαλύπτει τις νέες εργοστασιακές εκδόσεις MC 250F και MC 450F. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν νέα μονάδα συνδεσιμότητας και GPS. Πολλαπλές τεχνικές ενημερώσεις βελτιώνουν την απόδοση και την ικανότητα οδήγησης. Τα νέα μοντέλα προσγειώνονται στις αντιπροσωπείες της GASGAS από τον Ιανουάριο του 2024. Όπως πάντα, και τα δύο μοντέλα Factory Edition είναι εξοπλισμένα με πολλά νέα ανταλλακτικά από μπροστά προς τα πίσω. Ακολουθεί μια εύχρηστη μικρή λίστα με το τι γιατί είναι τόσο φοβερα.

Νέες βάσεις πλαισίου και κινητήρα
Το μειωμένο υλικό βελτιώνει την ευκαμψία του πλαισίου, μειώνει το βάρος και βελτιώνει τον χειρισμό, ειδικά κατά την είσοδο στις στροφές.

Νέα γραφικά ρεπλίκα Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing
Το περίτυλιγμα περαιτέρω γύρω από τις άκρες των πλαστικών χάρη σε μια νέα διαδικασία εφαρμογής στο καλούπι δημιουργεί μια πιο τολμηρή, φωτεινότερη εμφάνιση. Τα μοντέλα ολοκληρώνονται με ένα αντίστοιχο κάλυμμα καθίσματος που διαθέτει πρόσθετες νευρώσεις, για να σας κρατούν σταθερά στη θέση σας!

Μικρότερο ρεζερβουάρ καυσίμου
Αποκλειστικά για τις εργοστασιακές εκδόσεις, η μειωμένη χωρητικότητα και το μέγεθος εξοικονομούν βάρος και επιτρέπουν στον αέρα να ρέει πιο ελεύθερα μέσα από τα ψυγεία, γεγονός που οδηγεί σε βελτιωμένη ψύξη.

Επανασχεδιασμένο μπροστινό φτερό
Συνδυάζεται τέλεια με την μπροστινό number plate και φιλοξενεί τον νέο αισθητήρα GPS που επιτρέπει στη λειτουργία RIDER στην εφαρμογή GASGAS+ να λειτουργεί τέλεια.

Νέο κιτ προστασίας πλαισίου
Κατασκευασμένο από δύο υλικά για βελτιωμένο κράτημα.

Μπροστινό πιρούνι αέρα WP XACT
Νέες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στο ενημερωμένο πλαίσιο και την πίσω ανάρτηση.

Ανανεωμένη πίσω ανάρτηση
Νέα στεγανοποιητικά χαμηλότερης τριβής και νέα βίδα σύνδεσης.

Νέο πεντάλ πίσω φρένου
Βελτιώνει την απόδοση πέδησης σε όλες τις συνθήκες πίστας.

Για το 2024, το GASGAS είναι έτοιμο να βάλει τον συντονισμό του κινητήρα στα χέρια του αναβάτη για πρώτη φορά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε τη νέα μας εφαρμογή GASGAS+, να συνδέσετε τη συσκευή σας με τη Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad που είναι εγκατεστημένη σε κάθε μοντέλο Factory Edition και, στη συνέχεια, με μερικά γρήγορα πατήματα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Στην εφαρμογή GASGAS+ υπάρχουν τρεις κύριες ενότητες – ENGINE, SUSPENSION και RIDER. Η ​​λειτουργία ENGINE σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να ελέγχετε την παροχή ισχύος με βάση το στυλ σας ή τις συνθήκες της διαδρομής, ενώ η λειτουργία SUSPENSION προσφέρει προτεινόμενες ρυθμίσεις για διαφορετικούς τύπους πιστών. Πολλαπλές ρυθμίσεις, τόσο για τον κινητήρα όσο και για την ανάρτηση μπορούν επίσης να αποθηκευτούν για μελλοντική αναφορά. Τέλος, η λειτουργία RIDER είναι όπου καταγράφονται οι χρόνοι των γύρων σας μαζί με τη δυνατότητα ανάλυσης των πάντων σχετικά με το πώς λειτουργεί η μοτοσυκλέτα σας.

Οι λειτουργίες της εφαρμογής GASGAS+ με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες.

ENGINE
Επιλέξτε ανάμεσα σε προκαθορισμένους χάρτες με βάση τον τύπο της διαδρομής και τις συνθήκες διαδρομής ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ για να δημιουργήσετε τον χάρτη σας από την αρχή. Η λειτουργία ENGINE σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο του φρεναρίσματος κινητήρα, της απόκρισης γκαζιού, του ελέγχου πρόσφυσης, του ελέγχου εκκίνησης και Ευαισθησία Quickshifter. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε την πιο κατάλληλη όταν φτάσετε σε κάθε πίστα και στη συνέχεια, να κάνετε αλλαγές μεταξύ των περιόδων σύνδεσης ή των αγώνων, εάν χρειάζεται.

RIDER
Σε αυτήν τη λειτουργία της εφαρμογής, η οποία υποστηρίζεται από το LITPro και λαμβάνει δεδομένα από το CUO και το GPS που είναι τοποθετημένα στο μπροστινό φτερό, μπορείτε να ελέγξετε τη προπόνηση ή τον αγώνα σας κατεβάζοντας τα δεδομένα στην εφαρμογή για λεπτομερή ανάλυση. Προσφέρει εκπληκτικές πληροφορίες στην οδήγησή σας (ανάλυση γύρου και τομής, χρόνος ομιλίας, ανάλυση στροφών και ανάλυση Lap99) και σας επιτρέπει να απεικονίσετε τα δεδομένα του κινητήρα σας ταυτόχρονα, με έως και 15 τιμές επιλέξιμες (στροφές κινητήρα, θέση ταχύτητας, θέση γκαζιού, χάρτης αλλάξτε τη λειτουργία , και πολλά άλλα). Μόλις κάνετε λήψη της περιόδου σύνδεσης, μπορείτε να αναλύσετε την απόδοσή σας, να συγκρίνετε γύρους και να ανταγωνιστείτε με άλλους σε έναν εικονικό βαθμολογικό πίνακα.

Η λειτουργία RIDER είναι διαθέσιμη μόνο ως ετήσια συνδρομή με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων εβδομάδων, με τιμή από 69,99 € στο Google Play Store και στο Apple App Store. Οι τιμές εξαρτώνται από τη χώρα παραγγελίας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Αυτή η δυνατότητα της εφαρμογής έχει δύο κύριες λειτουργίες. Το SAG ASSISTANT σάς βοηθά να βρείτε το σωστό SAG για κάθε μεμονωμένο μοντέλο. Για να το πετύχετε αυτό, ζητούνται από την εφαρμογή «Bike on Stand» και «Bike with Rider» κατά τη ρύθμιση του sag. Χρησιμοποιώντας την ενότητα ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε πολλαπλές, εξατομικευμένες ρυθμίσεις ανάρτησης αφού εισαγάγετε το βάρος σας τον εξοπλισμό σας και τον τύπο και την κατάσταση της πίστας. Αφού επιλέξετε το επίπεδο δεξιοτήτων σας – Basic, Advanced ή Pro – επίσης ως Έδαφος πίστας – Άμμος, Μαλακός, Μεσαίος ή Σκληρός – θα εμφανιστούν οι προτεινόμενες ρυθμίσεις, οι οποίες μπορούν να βελτιστοποιηθούν και να αποθηκευτούν για χρήση σε άλλες πίστες.

Όπως μπορείτε να δείτε, και τα δύο μοντέλα Factory Edition διαθέτουν ένα σωρό εκπληκτικά νέα εξαρτήματα και τεχνολογία αιχμής. Αλλά τα εξαιρετικά cool εξαρτήματα δεν σταματούν εκεί! Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα με το τι άλλο έχει τοποθετηθεί σε κάθε μοντέλο:

  • Factory Racing τροχοί
  • Τιμονόπλακες κατεργασμένες με CNC με δύο επιλογές offset
  • Σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο Akrapovic “Slip-On Line”.
  • Κάλυμμα συμπλέκτη Billet Hinson/GASGAS Factory Racing
  • Συσκευή εκκίνησης WP Factory
  • Διακόπτης επιλογής χάρτη με δύο διαφορετικούς τρόπους οδήγησης (ελεύθερος/επιθετικός)
  • Ημιπλωτός μπροστινός δίσκος
  • Εργοστασιακό προστατευτικό δίσκου μπροστινού φρένου
  • Εργοστασιακή ποδιά κινητήρα
  • Μαύρο τιμόνι Neken με μαξιλαράκι μπάρας GASGAS
  • Γκρι, απαλές λαβές ODI
  • Χρυσή Αλυσίδα
  • Μαύρο πίσω γρανάζι
  • Αυτοκόλλητα Number 51 περιλαμβάνονται σε κάθε μοντέλο 450

Το MC 250F Factory Edition θα πωλείται μόνο στη Βόρεια Αμερική, ενώ το MC 450F θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Και τα δύο μοντέλα θα “προσγειωθούν” στις αντιπροσωπείες της GASGAS από τον Ιανουάριο του 2024.

4039 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον...