Η Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΤΜ/HUSQVARNA/GASGAS

Ολοκληρώνοντας ένα χρόνο παρουσίας υπό νέα αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, οι μοτοσυκλέτες του ομίλου Pierer Mobility έχουν πλέον το δικό τους κεντρικό σημείο στην πρωτεύουσα, το οποίο εγκαινίασε πρόσφατα η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για τις μοτοσυκλέτες των ΚΤΜ, Husqvarna και GASGAS.

Αυτή η πρώτη χρονιά, αποτέλεσε την περίοδο προσαρμογής της νέας αντιπροσωπείας ώστε να οργανωθεί και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ιδιαίτερου αγοραστικού κοινού, όπως είναι του Ομίλου της ΚΤΜ. Εδώ και αρκετό καιρό η εταιρεία Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την είσοδο της στην αγορά της μοτοσυκλέτας και πέρσι οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για να έρθει σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών της Ευρώπης. Στις 21/12/23, η μεταβατική περίοδος από τότε που “άλλαξε χέρια” ο Όμιλος ΚΤΜ στην Ελλάδα, μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια του κεντρικού καταστήματος της αντιπροσωπείας στην Ιερά Οδό 104, στις εγκαταστάσεις της Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ στην Αθήνα.

Στο νέο μοντέρνο κατάστημα, φιλοξενούνται τα τρία brand του Ομίλου με ξεχωριστό τρόπο, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας. Εκτός από τα νέα μοντέλα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει και τα πολυάριθμα “μοναδικά” αξεσουάρ για κάθε μια από τις ΚΤΜ, Husqvarna και GASGAS ακολουθώντας την κουλτούρα και την μόδα των αυστριακών μοτοσυκλετών.

Με τα εγκαίνια του νέου κεντρικού καταστήματος της εταιρείας αλλά και τα Off Road Days που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, τα πράγματα δείχνουν ότι κινούνται γρήγορα από την νέα αντιπροσώπευση και αναμένουμε δυνατή επιστροφή του Ομίλου ΚΤΜ στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. Eμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες!

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!