FIM HARD ENDURO 2024 – Ο T.KABAKCHIEV ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ SHERCO!

Η μεταγραφική περίοδος στον χώρο του enduro έχει πάρει φωτιά, με κινήσεις και μεταγραφές να δίνουν και να παίρνουν. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δρόμοι της Sherco και του Wade Young είναι διαφορετικοί για το 2024 και η γαλλική εταιρεία, προχώρησε στην απόκτηση του Teodor Kabakchiev, ο οποίος αγωνιζόταν στο παρελθόν με την υποστήριξη της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας. Αυτό είναι το πρώτο εργοστασιακό συμβόλαιο για τον Βούλγαρο σταρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Sherco.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη του Teodor Kabakchiev στην οικογένεια Sherco! Θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro της FIM και σε διεθνείς αγώνες Hard Enduro.

Jordan Curvalle, Team Manager:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Teo στην ομάδα. Είναι ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό ταλέντο στον κόσμο του Hard Enduro. Πάλευε με τους κορυφαίους διεκδικητές τις τελευταίες δύο σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να τον καθοδηγήσουμε, να τον υποστηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να κυνηγήσει τις νίκες».

Teodor Kabakchiev:
“Είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα επόμενο βήμα για την πρόοδο μου. Η Sherco Factory Racing Team είναι γεμάτη από ανθρώπους που έχουν εμμονή με τις μοτοσυκλέτες. Έχουμε πολλά κοινά. Μου αρέσει αυτό! Στόχος μας είναι να φέρουμε το μπλε της Sherco στην κορυφή του αθλήματος».

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...