Η LEATT ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ C.BIRTCH

Ο Chris Birch είχε μια δια βίου αγάπη για τα μοτοσυκλέτα. Το πάθος του τον οδήγησε να κερδίσει 8 εθνικά πρωταθλήματα enduro NZL, είναι 3 φορές νικητής του Roof of Africa και έχει σταθεί στο βάθρο του Red Bull Romaniacs αρκετές φορές – συμπεριλαμβανομένου του top box το 2010. Όσοι αναβάτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αραβική έρημο, είναι σωστό να αναφέρουμε ότι ο Chris είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης του Rally Dakar της Νέας Ζηλανδίας.

Σήμερα, ο Chris διευθύνει μια πολύ επιτυχημένη σχολή οδήγησης, το Say No To Slow. Εκτός από τα διαδικτυακά masterclass, πραγματοποιεί εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο βοηθώντας τους αναβάτες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να αισθάνονται σίγουροι για την οδήγηση τους. Η Leatt δημοσίευσε νέα σχετικά με την ολοκαίνουργια σειρά κατά τη διάρκεια της EICMA 2023. Ενώ η Leatt είναι γνωστή για τα προϊόντα εκτός δρόμου της, όλα τα ενδύματα adventure της Leatt είναι Κατηγορία AA, καθιστώντας τα κατάλληλα για αναβάτες που προτιμούν την άσφαλτο από το χώμα. Η νοτιοαφρικανική μάρκα διαβεβαιώνει, ωστόσο, ότι το προϊόν εξακολουθεί να αναζητά την περιπέτεια στην καρδιά, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πιο τολμηρού αναβάτη που αναζητά το χώμα.

Αμέσως νιώθω σαν στο σπίτι μου με τον εξοπλισμό adventure της Leatt. Είναι ισχυρό, ασφαλές και άνετο. Ζώντας στη Νέα Ζηλανδία, χρειαζόμαστε εξοπλισμό που να μπορεί να προσαρμοστεί – και αυτός ο πολυλειτουργικός εξοπλισμός εμπνέει αυτοπεποίθηση για να οδηγείτε όταν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει εκεί έξω ή τι μπορεί να συμβεί. Χρησιμοποιώ προστατευτικά προϊόντα Leatt εδώ και πολλά χρόνια, αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθε η ώρα να συνεργαστώ με την ομάδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ανυπομονώ να περάσω στην οικογένεια Leatt, να συμμετέχω σε συναρπαστικά έργα και να συνεργάζομαι στενά με τους προγραμματιστές των μελλοντικών προϊόντων“. – Chris Birch.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της LEATT θα βρείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο:

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή,
117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108
fax: 210 9241971
website: www.tzortzopoulos.gr
email: info@tzortzopoulos.gr

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!