ALES TREM HARD ENDURO 2024 – ΝΙΚΗ BACK TO BACK ΓΙΑ ΤΟΝ W.YOUNG

Ο Wade Young και ο Mario Roman κυριάρχησαν το Ales Trem Hard Enduro2024 μετά από επτά ώρες extreme enduro, του δύο κορυφαίους χώριζαν δευτερόλεπτα στο γαλλικό extreme classic.
Η ετήσια ανεπίσημη εκδήλωση έναρξης της σεζόν hard enduro στην ηπειρωτική Ευρώπη, το Ales Trem στη νότια Γαλλία, έδωσε ένα ακόμα επικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και ένα αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσε να ήταν πιο κοντά.

Ο Νοτιοαφρικανός Wade Young, που εισήλθε ιδιωτικά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, πήδηξε για πρώτη φορά άνω σε ένα GASGAS και έπρεπε να προσαρμοστεί γρήγορα στη νέα μηχανή – μαθαίνοντας να οδηγεί διαφορετικά καθώς προχωρούσε το Σαββατοκύριακο, όπως είπε. Ο πρώην συμπαίκτης του στη Sherco Factory Racing, Mario Roman, τον πίεσε μέχρι τη γραμμή σε έναν από τους πιο δραματικούς τερματισμούς στον γαλλικό αγώνα στην εννιάχρονη ιστορία του.

Ο Ales Trem είναι γνωστός για το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι – ο αγώνας ξεκινά στις 10 π.μ. και ολοκληρώνεται στις 5 μ.μ. για τους κορυφαίους αναβάτες με μόλις έξι να ολοκληρώνουν την πλήρη διαδρομή. Ο κύριος αγώνας του τρέχοντος έτους κατέληξε σε μια μάχη των ισχυρότερων, καθώς ο Roman έκλεισε δραματικά τον Young για το προβάδισμα στον τελευταίο γύρο. Καθώς έμπαιναν στις τελευταίες αναβάσεις στην περιοχή της μάντρας του σταδίου, ο Roman μύριζε την ευκαιρία να προσπεράσει. Όμως, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι τα είχε ήδη δώσει όλα, ο Young πίεσε και πέρασε το τελευταίο τεχνητό τμήμα ελαστικών και βράχων για να κερδίσει, τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Ales Trem.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...