#1 GRIPPER ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SHERCO HELLAS

Το ONEGRIPPER® είναι ένα επαναστατικό κάλυμμα σέλας για motocross, enduro, supercross και supermoto. Το προϊόν μας έχει αναπτυχθεί από την ελίτ του κόσμου για απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το Onegripper είναι 100% αδιάβροχο, εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εξοικονομώντας ενέργεια, μεγάλη αντοχή και εξαιρετική αίσθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα. Σε ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της σημερινής αγοράς.

EXTREME GRIP
Το OneGripper εξοικονομεί ενέργεια του σώματος. Το απίστευτο κράτημα του φέρνει πιο ξεκούραστη οδήγηση και σας βοηθά να παραμένετε πιο δυνατοί μέχρι το τέλος του αγώνα ή απλώς να διασκεδάσετε πριν ξεμείνετε από ενέργεια.

100% ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Το OneGripper είναι 100% αδιάβροχο που εμποδίζει τον αφρό σας να βραχεί, να βαρύνει και να μαλακώσει κατά την οδήγηση και το πλύσιμο. Μπορείτε να πλύνετε εύκολα το κάθισμα με υψηλή πίεση μετά την οδήγηση.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΟΧΗ
Το OneGripper είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό και πατενταρισμένο μείγμα υλικών που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό. Είναι φτιαγμένο σε ένα κομμάτι, ώστε να μην έχει ραφές που ραγίζουν ή εισχωρεί νερό.

UNIVERSAL ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το OneGripper είναι κατασκευασμένο σε ένα φύλλο και ταιριάζει σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της σημερινής αγοράς. Εύκολο για εσάς, απλώς επιλέξτε μοντέλο και χρώμα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Τιμή
Ribbed: 85€
Original V2: 70€

Sherco Hellas
Κουρτίδου 159
T.K. 11143
Άγιος Ελευθέριος – Αττικής 
Phone
210 2514158 
Email Us
shercohellas@gmail.com


1536 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...