ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ AXP ΣΤΗΝ DRAKOS ENGINEERING

Η Drakos Engineering είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με την εταιρεία προστατευτικών προϊόντων μοτοσυκλετών AXP. Στα καταστήματα μας θα μπορέσετε να βρείτε ολόκληρη την γκάμα του δημοφιλούς brand.

Η AXP είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1999 με στόχο την προστασία τον μοτοσυκλετών Off Road. Το πρώτο της προϊόν ήταν προστατευτικά ψυγείων από αλουμίνιο και με την άνοδο των ATV μοτοσυκλετών, παρήγαγε διάφορα προστατευτικά εξαρτήματα από αλουμίνιο και HDPE. Την τεχνογνωσία των προϊόντων HDPE την εισήγαγε και σε νέα προϊόντα κατασκευάζοντας τις δημοφιλής πλέον προστατευτικές ποδιές κινητήρα για μοτοσυκλέτες.

Μετά από 23 χρόνια στην αγορά, η γκάμα της AXP είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με προϊόντα που ακολουθούν να καλύπτουν βασικές ανάγκες προστασίας της μοτοσυκλέτας, χαμηλού βάρους και μεγάλης ανθεκτικότητας.

  • Οδηγοί αλυσίδας
  • Προστατευτικές ποδιές κινητήρα και μοχλικού
  • Προστατευτικά ψυγείων
  • Προστατευτικά δισκόφρενου
  • Σχάρες μοτοσυκλετών
  • Pit Board

Οδηγοί αλυσίδας
Κατασκευασμένοι από χοντρά πλαστικά φύλλα UHMW, οι οδηγοί αλυσίδας της AXP είναι ισχυρότεροι από τα εξαρτήματα OEM και προσφέρουν καλύτερη αντοχή στις κρούσεις. Είναι διαθέσιμα για Gas-Gas, Husqvarna, Honda, Yamaha, KTM και Sherco και είναι δοκιμασμένοι και εγκεκριμένοι από επαγγελματίες αναβάτες!

Προστατευτικές ποδιές Xtrem
H Xtrem είναι η μοναδική ποδιά κινητήρα από πλαστικό HDPE πάχους 8mm στην αγορά που διατίθεται με ενσωματωμένο προστατευτικό σύνδεσης προστασίας μοχλικού. Τυλίγεται τέλεια γύρω από το πλαίσιο για να καλύψει μέχρι τα μασπιέ του ποδιού. Το πλαστικό HDPE είναι 30 έως 40% ελαφρύτερο από το αλουμίνιο, πιο ανθεκτικό από ένα ακριβό ανθρακόνημα που επιτρέπει να γλιστράει πάνω από βράχους ή οποιαδήποτε εμπόδια. Τα αγωνιστικά προϊόντα AXP δοκιμάζονται και χρησιμοποιούνται στον ανταγωνισμό από επαγγελματικές ομάδες και αναβάτες σε όλο τον κόσμο!

Προστατευτικές ποδιές Adventure
Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε μοτοσυκλέτες motocross / supercross και Hard Enduro, αναπτύξαμε ποδιές κινητήρα και για τις μεγάλες μοτοσυκλέτες! Κατασκευασμένες από HDPE πάχους 8 mm, οι ποδιές κινητήρα μας, προσφέρουν μέγιστη προστασία, μειώνοντας σημαντικά τον θόρυβο σε σύγκριση με τις ποδιές αλουμινίου.

Προστατευτικές ποδιές MX/SX/Enduro Skid Plate
Η ποδιά κινητήρα HDPE των 6mm είναι κατασκευασμένη για Supercross, Motocross ή Εnduro. Το πλαστικό απορροφά τις κρούσεις, περιορίζει τον θόρυβο, δεν διατηρεί τις παραμορφώσεις και είναι επίσης 40% ελαφρύτερο από το αλουμίνιο. Χρησιμοποιείται και εγκρίνεται από επαγγελματίες ομάδες και αναβάτες σε όλο τον κόσμο!

Προστατευτικές ποδιές MX/SX Glide Plate
Παρουσιάστηκε στην αγορά από την AXP το 2008, η ποδιά κινητήρα Glide Plate PHD των 6mm έχει αποδείξει την αξία της στο περιβάλλον εκτός δρόμου και σήμερα εξοπλίζει πολλές εργοστασιακές ομάδες!

Προστατευτικά ψυγείων Racing AXP
Τα προστατευτικά ψυγείων Racing AXP είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο πάχους 4mm και εφαρμόζουν χωρίς καμία τροποποίηση στις μοτοσυκλέτες. Τοποθετημένο σε 3 σημεία για το 99% των μοντέλων μας, αυτό το σύστημα σχηματίζει ένα πραγματικό κλουβί γύρω από το ψυγείο και αποτρέπει τις ακριβές ζημιές. Το σημείο στερέωσης πίσω από το ψυγείο το αποτρέπει από το να πάει προς τα πίσω σε περίπτωση πτώσης. Το προστατευτικό ψυγείου θα περιορίσει τις ζημιές κατά τη διάρκεια του αγώνα ή του ταξιδιού σας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το σχήμα του ψυγείου σας θα παραμείνει αμετάβλητο.

Προστατευτικά ψυγείων Xtrem
Για χρόνια έχουμε αναπτύξει προστατευτικά ψυγείων για μοτοκρός και κλασικό enduro, αλλά σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι ΕΧΤΡΕΜΕ αγώνες είναι όλο και περισσότεροι. Για να παραμείνουμε στην κορυφή της προστασίας, έχουμε εργαστεί σε αυτό το νέο φάσμα προϊόντων. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο πάχους 4mm για να σχηματίσει το κλουβί γύρω από το ψυγείο, περιλαμβάνουμε ένα πλέγμα HDPE πάχους 6mm που θα ενισχύσει την προστασία προσφέροντας γρήγορη τοποθέτηση και αφαίρεση για να καθαρίσετε εύκολα τα ψυγεία σας!

Προστατευτικό δισκόφρενου
Κατασκευασμένα από CNC, η προστασία του πίσω δίσκου είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο πάχους 10mm αναμεμειγμένο σε πλαστικό (HDPE) πάχους 12mm. Το αλουμίνιο επιτρέπει ισχυρή στερέωση ενώ το σκληρό πλαστικό δίνει στην μοτοσυκλέτα σας καλή προστασία. Χάρη στην ευελιξία του πλαστικού, το δισκόφρενο σας θα προστατεύεται σε όλη τη διαδρομή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος μπλοκαρίσματος από κάποιο λυγισμένο μέρος όπως θα μπορούσε να συμβεί με το αλουμίνιο. Διαθέσιμο για όλα τα KTM, Husqy και Sherco.

Σχάρες μοτοσυκλετών
Φτάσαμε στην αγορά tail rack με μια καινοτόμο λύση. Οι σχάρες μας είναι κατασκευασμένες από πλαστικό HDPE πάχους 15mm. Παρέχουμε ένα αποτελεσματικό και εύχρηστο προϊόν που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με τις αποσκευές σας ακριβώς πίσω!

Off Road Pit Board
Χάρη στις διαστάσεις της (70×48,5cm), το Pit Board XXL AXP Racing θα σας προσφέρει πολύ χώρο για να μεταδώσετε πληροφορίες του αγώνα καθαρά και εύκολα!

Περισσότερα

Drakos Engineering
Καλλιρρόης 47
Νέος Κόσμος  11743
T : +30 210 9902382
T : +30 210 8251640  F : +30 210 8813733
W: www.drakosengineering.com I info@drakos.com.gr
FB:  https://www.facebook.com/motodrakos/
IG: drakosmoto
https://moto.drakosengineering.com/

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...