JUNIOR E-MOTOCROSS 2024 – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Οι εγγραφές για τη σειρά Junior e-Motocross 2024 είναι πλέον επίσημα ανοιχτές! Επιστρέφοντας για τέταρτη χρονιά μετά τη συν-δημιουργία μεταξύ της Infront Moto Racing και της KTM AG το 2021, η έκδοση του 2024 της πρωτοποριακής σειράς αγώνων ηλεκτρονικών μοτοσυκλετών θα ξεκινήσει τον Μάιο στο MXGP της Γαλλίας. Με την περσινή έκδοση να προσελκύει γεμάτες μπάρες 40 νεαρών αναβατών σε κάθε εκδήλωση, οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων αναβατών ενθαρρύνονται να εγγραφούν τώρα για να έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια θέση.

Από τότε που ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από τρία χρόνια για τη δημιουργία της Junior e-Motocross Series, η Infront Moto Racing και η KTM AG έχουν εκπληρώσει την αποστολή τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες των ταλαντούχων νεαρών αναβατών που ονειρεύονται μια μέρα να αγωνιστούν στο MXGP. Η αμιγώς ηλεκτρική σειρά αγώνων συνεχίζει να ωφελεί κάθε αναβάτη καθώς και οι πέντε γύροι λαμβάνουν χώρα παράλληλα με επιλεγμένα γεγονότα στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross της FIM.

Για το 2024, η Junior e-Motocross Series θα διεξαχθεί και πάλι σε πέντε γύρους. Το ίδιο αγωνιστικό σχήμα διατηρείται και για τη νέα σεζόν με και τους 40 αναβάτες να πηγαίνουν στην πίστα για μια σύντομη προκριματική περίοδο για να καθορίσουν την επιλογή στην μπάρα της εκκίνησης, πριν παραταχθούν για δύο αγώνες μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Και ακριβώς όπως τα αστέρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM, οι τρεις πρώτοι αναβάτες συνολικά θα ανέβουν στο βάθρο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους μετά το δεύτερο σκέλος τους.

Οι απλές απαιτήσεις εισόδου για το 2024 είναι ότι οι αναβάτες πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 6-8 ετών (η ηλικία λήφθηκε την 1η Ιανουαρίου 2024) και να οδηγούν ηλεκτροκίνητα KTM SX-E 5, GASGAS MC-E 5 ή Husqvarna EE 5. Η δέσμευση για συμμετοχή σε τουλάχιστον τρεις γύρους πρέπει επίσης να γίνει με τους επιτυχημένους συμμετέχοντες που λαμβάνουν ένα ειδικό πακέτο φροντίδας που αποτελείται από επώνυμα εμπορεύματα που εξαρτώνται από την μοτοσυκλέτα με την οποία θα διαγωνιστούν.

David Luongo, Διευθύνων Σύμβουλος της Infront Moto Racing: «Είναι σαφές ότι η συνεργασία που δημιουργήθηκε μεταξύ της Infront Moto Racing και της KTM AG το 2021 για τη δημιουργία της σειράς Junior e-Motocross ήταν πραγματικά επιτυχημένη. Τώρα μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο αυτής της σειράς και τα θετικά σχόλια που λάβαμε από τους αναβάτες και τις οικογένειές τους τα τελευταία τρία χρόνια κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά πίσω από τις σκηνές να αξίζει τον κόπο. Για κάθε νεαρό αναβάτη εκεί έξω και την οικογένειά του, η εμπειρία του να αγωνίζεται σε αγώνες MXGP είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Για τους κατασκευαστές, KTM, Husqvarna Motorcycles και GASGAS, μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για τις μοτοσυκλέτες τους καθώς αγωνίζονται στις πιο σκληρές πίστες στον κόσμο σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Φυσικά, ο e-powered μηχανοκίνητος αθλητισμός εξελίσσεται συνεχώς και για την Infront Moto Racing, είναι πολύ σημαντικό να τρέχει αυτή η σειρά παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM».

Federico Valentini, Αντιπρόεδρος Global Motorcycle Marketing, KTM AG: «Φέτος θα δούμε την τέταρτη χρονιά της Junior e-Motocross Series και ξέρω ότι θα προσελκύσει ξανά πλήρεις μπάρες το 2024. Έχει γίνει πολύ δημοφιλές και για την KTM Η AG και τις μάρκες της, είναι πολύ σημαντικό για τις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες να αγωνίζονται μπροστά σε ένα τόσο τεράστιο κοινό που παρακολουθεί ζωντανά ή στο σπίτι στην τηλεόραση. Ως παγκόσμιος ηγέτης στους αγώνες εκτός δρόμου, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους νέους να ασχολούνται με κάτι που αποκτά μεγάλο κύρος. Οι αναμνήσεις που φτιάχνουν θα κρατήσουν μια ζωή ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν για την επαγγελματική πλευρά των αγώνων. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό γιατί αυτό που θα μάθουν οι αναβάτες δεν μπορούν να διδαχθούν πουθενά αλλού εκτός από τη σειρά Junior e-Motocross».

Για να εξασφαλίσετε μια θέση στη γραμμή εκκίνησης και να ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά Junior e-Motocross, επισκεφθείτε τη διεύθυνση – www.junioremotocross.com

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...