AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την ΚΕΑ ΑΜΟΤΟΕ/Motocross CMS και προς το Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ, το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε γνωστοποιεί την απόφαση για τη μη διεξαγωγή του 4ου αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 1-2 Ιουνίου 2024 που του είχε ανατεθεί.

«Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.», καθυστέρηση που «έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας», δηλώνει το σωματείο.

Η επιστολή καταλήγει ως εξής:

«Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Ομίλου προς το άθλημα, από την ίδρυση του (το 2009) έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει ο Όμιλος για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Παρακαλούμε όπως μας εξαιρέσετε από το ημερολόγιο αγώνων Πανελλήνιου Motocross για το 2024. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά».

1150 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – “DEJA VU” ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.ΖΟΥΝΗ…ΔΥΣΚΟΛΑ Ο Π.ΚΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες, αλλά...