MXGP / AMA – Δελτίο Μεταγραφών

Οι πολλές φετινές μετακινήσεις οδηγών σε ομάδες και κατηγορίες συνεχίζεται για το κυριότερα πρωταθλήματα motocross του πλανήτη το παγκόσμιο και το αμερικανικό πρωτάθλημα. Νέα κίνηση από την ΚΤΜ, με τις Honda και Yamaha να ακολουθούν στην προσπάθεια τους να καλύψουν τις ανάγκες που ολοένα προκύπτουν.  

Andrew Short (ΑΜΑ)
Σαν κεραυνός έσκασε στον χώρο του motocross η μεταγραφή του Andrew Short στην ΚΤΜ. Έχοντας περάσει ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα στην Honda o Short αποφάσισε πως ήταν καιρός να αλλάξει ομάδα. Στην απόφαση του αυτή μεγάλο ρόλο έπαιξε και η συμβολή του Roger deCoster που είναι πλέον Team Manager της ομάδας.

Η συνεργασία Short - Honda έφτασε στην δύση της.

Josh Grant (ΑΜΑ)
Η αποχώρηση του Short άφησε κενό στην Honda το οποίο θα καλύψει ο Josh Grant. Όπως ο Short έτσι και ο Grant θεωρείτε παιδί της Honda αφού και αυτός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του καριέρας στην κόκκινη εταιρία.

O David Millsaps στα χρώματα της νέας του ομάδας.

Davi Milsaps (ΑΜΑ)
H μετακίνηση του Grant από την JGR Yamaha στην Honda έφερε την μεταγραφή του Davi Milsaps στην Joe Gibbs Yamaha για την ερχόμενη σεζόνς όπως είχαμε προαναφέρει στο προηγούμενο δελτίο μεταγραφών.

Kyle Regal (ΑΜΑ)
Η εκπληκτική φετινή πορεία στο αμερικανικό πρωτάθλημα και στο MXDN του ιδιώτη Kyle Regal, κέντρισε το ενδιαφέρον της Yamaha και έσπευσε να συμπεριλάβει στις τάξεις της, Ο Regal θα αντικαταστήσει τον Josh Hill στην ομάδα της San Manuel Yamaha και θα αγωνιστεί στο πλευρό του James Stewart.

Shaun Simpson (MXGP)
Μετά από τρία χρόνια στην ΚΤΜ ο βρετανός Shaun Simpson φεύγει αναγκαστικά από την κατηγορία της ΜΧ2 λόγω ηλικίας γεγονός που τον έφερε να ψάχνει για καινούρια ομάδα καθώς η πορτοκαλί εταιρία είναι πλήρες στην ΜΧ1. Από τηννέα σεζόν ο Simpson θα αγωνίζεται δίπλα στο πλευρό του Ken deDycker στην LS Honda.

Mark deReuver (MXGP)
Ο ολλανδός superstar του motocross αφήνει την Suzuki Beursfoon για την Yamaha Van Beers. Τα τελευταία χρόνια ο deReuver δυσκολεύεται να βρει ομάδα και πολύ περισσότερο να παραμείνει σε αυτήν.

Yves De Maria (MXGP)
Ο γάλλος πολυπρωταθλητής του motocross Yves De Maria επιστρέφει στο παγκόσμιο αυτήν την φορά με την ιδιότητα του Team Manager. O De Maria θα αναλάβει την ομάδα της Kawasaki με οδηγούς τους Jonathan Baraggan, Sebastian Pourcel και Xavier Boog.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...