ΜΧ INTER D’ITALIA 2019 – ΔΥΣΚΟΛΑ Ο Α.CAIROLI ΣΤΟ OTTOBIANO

Ο δεύτερος αγώνας του ιταλικού πρωταθλήματος Motocross internazionali d’Italia 2019 πραγματοποιήθηκε στο παγωμένο Ottobiano όπου οι νικητές του πρώτους αγώνα Antonio Cairoli(ΜΧ1-Supercampione) και Jorge Prado(MX2) κατάφεραν να φύγουν νικητές.

Παρότι ασθενής ο A.Cairoli κατάφερε να επικρατήσει στις δύσκολες συνθήκες του Ottobiano. 

ΜΧ1
Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Antonio Cairoli αντιμετώπιζε μια ίωση και οι θερμοκρασίες στο Ottobiano δεν βοηθούσαν την κατάσταση του Ιταλού. Μετά από κακή εκκίνηση κατάφερε να πραγματοποιήσει τις προσπεράσεις που χρειαζόταν, για να πάρει την νίκη στο τέλος του σκέλους της κατηγορίας. Ο Romain Febvre αν και οδήγησε από την αρχή το σκέλος, δεν κατάφερε τελικά να κρατήσει πίσω του τον οδηγό της Red Bull KTM, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση. Στην μάχη για την πρώτη θέση βρέθηκε από την αρχή και ο Tim Gajser τερματίζοντας τελικά τρίτος.

O J.Prado εντυπωσιάζει κόντρα στην ΜΧ1 στο μικτό σκέλος της Supercampione.

 

ΜΧ2
O Jorge Prado κατάφερε να πάρει την εκκίνηση και να οδηγήσει στην πρώτη θέση σε ολόκληρο τον αγώνα, όμως δεν επικράτησε εύκολα καθώς ένα λάθος προς το τέλος του σκέλους επέτρεψε στον δεύτερο Calvin Vlaanderen να τον πλησιάσει. Τελικά οι δύο αναβάτες δεν άλλαξαν θέσεις με τον Prado να επικρατεί και στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Maxime Renaux.

Supercampione
O Cairoli δεν επέτρεψε σε κανέναν να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα μετά την εκκίνηση, αλλά μετέπειτα ο Gajser έδειξε ότι είχε άλλη άποψη! Ακολουθώντας τον Ιταλό σε ολόκληρο τον αγώνα, τέσσερις γύρους πριν τον τερματισμό κατάφερε στα ντουμπλαρίσματα να τον περάσει αλλά ο Cairoli επιτέθηκε στον τελευταίο γύρο για την πρώτη θέση, την οποία και κράτησε μέχρι και τον τερματισμό. Ο Gajser τερμάτισε δεύτερος με τον Prado να κατακτά την τρίτη θέση, εντυπωσιάζοντας στο μικτό σκέλος ΜΧ1-ΜΧ2 κόντρα στα μεγάλα 450.

Βαθμολογίες

Επόμενος αγώνας 10/2/2019 Mantova.

 

1977 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο T.GAJSER…ΣΤΟΝ 7Ο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

Το γαλλικό κοινό περίμενε με αδημονία τον αγώνα του St. d'Angely για τον έβδομο γύρο...