KENNY RACING GREECE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Enduro Greece από τον Μάρτιο του 2019 ξεκινάει να εκπροσωπεί ,μία από
τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο του Εξοπλισμού και Ένδυσης Αναβάτη τόσο του Motocross – Enduro όσο και της Ποδηλασίας, την Kenny Racing.

Με κατεύθυνση την Off Road χρήση κυρίως, η Kenny δραστηριοποιείται από το 1981, με έδρα το Amiens της Γαλλίας.Σχεδιάζει και δημιουργεί τα προϊόντα, στις εγκαταστάσεις της στην Γαλλία με σκοπό την άμεση δοκιμή τους από συνεργαζόμενους οδηγούς από τον αγωνιστικό χώρο, για την καλύτερη εξέλιξή τους. Όλο το προσωπικό της Kenny απαρτίζεται από ανθρώπους που πρώτα είναι καταναλωτές, γνωρίζοντας εξ αρχής οι ίδιοι τις απαιτήσεις που έχουν από τα προϊόντα. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στην Kenny,όλα τα αξεσουάρ αλλά και ο ρουχισμός να είναι μελετημένα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ευρώπη, διατηρώντας την φιλοσοφία «Made in France»

Η Enduro Greece, συμβαδίζει στην φιλοσοφία της Kenny, με μεγάλη εμπειρία (ταξιδιωτική και αγωνιστική) της ομάδας που την απαρτίζει και ιδιαιτερα του Βασίλη Μπούδρου ο οποιος είναι ο  ιδρυτή και ιδιοκτήτης της Enduro Greece, με διεθνής αγωνιστική συμμετοχή στον χώρο του Off Road – Enduro σε μεγάλες διοργανώσεις και Rally.
Οι εγκαταστάσεις της Enduro Greece, έκθεση και αποθήκες βρίσκονται, στην Ραφήνα Αττικής, όπου μπορεί να δειγματιστεί κάθε ενδιαφερόμενος  την γκάμα της Kenny και να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες. Επίσης, στο Ελληνικό σάιτ της Kenny, www.kenny-racing.gr ,μπορεί κάνεις να δει όλη την γκάμα της εταιρείας με όλες τις λεπτομέρειες και πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει καθώς έχει την δυνατότητα να παραγγείλει τα προϊόντα της αρέσκειας του.
Πληροφορίες:
Enduro Greece
Διεύθυνση: 24ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος,
ΤΚ: 19009
Περιοχή: Ραφήνα
Επικοικωνία:
Τηλέφωνο: (+30) 698 300 1111
4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...