MXGP 2021 – ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2021 μόλις τελείωσε αλλά αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή για την νέα σεζόν του 2022. Οι διαπραγματεύσεις μεταγραφών που γινόντουσαν μέσα στην σεζόν, φτάνουν στην ολοκλήρωση τους καθώς πρέπει οι ομάδες να ξεκινήσουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους.

Τόσο ο Alberto Forato όσο και ο Andrea Adamo θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Team SM Action-GasGas-Yuasa Battery το 2022. Ο Forato έκανε τη μετάβαση στο MXGP αυτή τη σεζόν στην οποία τερμάτισε δέκατος όγδοος. Ο Adamo ολοκλήρωσε την πρώτη του πλήρη σεζόν MX2 στη δέκατη τέταρτη θέση. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις με έναν τρίτο αναβάτη, τον δεύτερο της φετινής EMX2 Kevin Horgmo αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ο Νορβηγός θέλει να κάνει τη μετάβαση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της MX2 και αυτό φαίνεται να γίνεται «πράσινο» στην θέση του Van de Moosdijk!

Αφήνοντας την GASGAS o Isaak Gifting θα βρεθεί για τα επόμενα δύο χρόνια στην Team Hitachi KTM Fueled by Milwaukee, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ2 και στο Βρετανικό πρωτάθλημα της ίδια κατηγορίας. Ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας είναι ο Conrad Mewse.

1963 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...