J.HERLINGS ΚΑΙ T.CAIROLI ΣΤΟ ΑΜΑ MOTOCROSS 2022;

Οι φήμες για την συμμετοχή των παγκόσμιων πολυπρωταθλητών στο φετινό αμερικανικό πρωτάθλημα motocross όλο και περισσότερο πληθαίνουν, με τους Αμερικάνους αναβάτες να ετοιμάζονται να τους αντιμετωπίσουν!

Ο τραυματισμός του Jeffrey Herlings την περίοδο της προετοιμασίας τον έχει αφήσει χωρίς αγώνες στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2022 και μάλλον μοιάζει απίθανο να μπορέσει να καλύψει την διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Tim Gajser μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν και πέρσι είχε καταφέρει να μαζέψει μεγάλη απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, κερδίζοντας τελικά τον τίτλο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο αμερικάνικο πρωτάθλημα motocross και κατά την ανάρρωση των περσινών του τραυματισμών, είχε εκδηλώσει την επιθυμία τότε, να ακολουθήσει ολόκληρο το πρωτάθλημα. Φέτος το ξανασκέπτεται, και από ότι φαίνεται δεν απέχουμε πολύ από το να δούμε τον Ολλανδό στα Nationals, καθώς ο αμερικάνικός Τύπος ασχολείται όλο και πιο συχνά με αυτό το σενάριο, ενώ σε συνεντεύξεις τους οι Αμερικάνοι αναβάτες θεωρούν θετική αυτή την εξέλιξη και ετοιμάζονται για να τον αντιμετωπίσουν.

Δεν θα αντιμετωπίσουν όμως μόνο τον Herlings. Κατά την τελευταία του περσινή χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, ο εννέα φορές πρωταθλητής Tony Cairoli είχε δηλώσει ότι θα αγωνιστεί σε επιλεκτικούς αγώνες φέτος σε Αμερική και Ευρώπη αλλά και στο Motocross των Εθνών με τα Ιταλικά χρώματα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Red Bud της Αμερικής. Το σίγουρο είναι ότι ο Tony, έχει σταματήσει τους αγώνες αλλά δεν έχει κρεμάσει το κράνος καθώς ακόμα προπονείται εντατικά για να κάνει αυτά που είχε δηλώσει πέρσι, πραγματικότητα.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...